Gratis levering vanaf €100
Gratis retourneren in onze winkel
Klantendienst ma-vrij, 9u-18.30u

disclaimer

Disclaimer

Electro Carsau PersiauInterne link De volledige inhoud van deze website is in het bezit van of onder controle van Electro Carsau Persiau, en wordt beschermd door de universele auteursrechten. U mag de inhoud enkel downloaden voor persoonlijk gebruik en niet-commerciĆ«le doeleinden, maar het is verboden de inhoud te wijzigen of te verveelvoudigen. De inhoud mag anders hoe dan ook niet worden gekopieerd of gebruikt.

Electro Carsau Persiau zal zich inspannen om de informatie op deze website bijgewerkt en nauwkeurig te houden. Electro Carsau Persiau kan in geen enkel geval aansprakelijk zijn voor schade of problemen aan uw systeem die het resultaat zijn van uw toegang tot, of uw onvermogen tot toegang tot, deze website.

Deze website geeft ook links of referenties naar andere sites, maar Electro Carsau Persiau is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere sites en is niet aansprakelijk voor enige schade die uit deze inhoud resulteert. Elke link naar andere sites is louter geplaatst voor het comfort van de gebruikers van deze website.

De handelsmerken, dienstenmerken, handelsnamen, omkleding en producten op deze website zijn internationaal beschermd. Ze mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toelating van Electro Carsau Persiau, haar partners of de rechtmatige eigenaars van deze rechten, behalve om de producten of diensten te identificeren.

Electro Carsau Persiau is vrij om de inhoud van alle berichten die u naar deze site of per email naar ons verstuurt, met inbegrip van ideeĆ«n, concepten of suggesties, te gebruiken voor om het even welk doel ter verrijking van Electro Carsau Persiau. Dergelijke voorstellen kunnen bestaan in het ontwikkelen, vervaardigen en/of verkopen van goederen of diensten.

Deze website wordt verschaft als een dienst aan de bezoekers ervan. Electro Carsau Persiau behoudt zich het recht voor om, te allen tijde en voor om het even welke reden, de inhoud van deze site te verwijderen, te wijzigen of aan te vullen zonder kennisgeving aan om het even wie.

Deze website is geschikt voor Internet Explorer 6.0 of hogere versies, Firefox en elke browser die de Adobe Flashplayer 9.0 ondersteunt en voor schermresoluties vanaf 1024 x 768 of hoger. Om volledig van deze website te genieten is het belangrijk Adobe Flashplayer 9.0 of hoger te installeren op uw systeem.

Het Electro Carsau Persiau logo en de lay-out en vormgeving van deze website en de dowloadbare items zijn eigendom van Electro Carsau Persiau BVBA en mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Electro Carsau Persiau. Alle logo's van partners zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars en mogen niet zonder hun toestemming gebruikt worden.